خط تولید دست دوم

اگر بخواهیم در مورد ساختمان کلی انواع الکتروموتور سخن بگوییم باید بگوییم که هر یک از انواع الکتروموتور از دو قسمت اصلی محرک و متحرک تشکیل می‌شود که به‌ اصطلاح به قسمت متحرک، روتور و قسمت ثابت الکتروموتور، استاتور می‌گویند.

دو دلیل می تواند داشته باشد؛ یکی ساختار جارو بک (ارسال برق به روتور) و دومی عدم وجود بلبرینگ. البته چرخش پروانه در برخی موتور ها نیز می تواند به تولید صدای بیشتر کمک کند.

الکتروموتور معمولی الکتروموتور ضد انفجار الکتروموتور کولری نصب، خدمات و تعمیر الکتروموتور لوازم یدکی و جانبی الکتروموتور سایر انواع موتور الکتریکی الکتروموتور

استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی ماناموتور فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت هوشمندسازان حرکت می‌باشد.

در این محصولات روتور سیم پیچی شده به جای وجود میله در روتور، روتور را سیم پیچی می کنند و انتهای این سیم پیچ ها را به حلقه های لغزنده که خود توسط جاروبک هایی به بیرون موتور هدایت می شوند، وصل می نمایند.

آرمیچر از سیم پیچی دور یک هسته فرومغناطیسی تشکیل شده است. جریان الکتریکی که از سیم عبور می کند باعث می شود که میدان مغناطیسی آهنربای میدان نیرویی (نیروی لورنتس) بر روی آن اعمال کند و روتور را بچرخاند که خروجی مکانیکی را ارائه می دهد.

یورو ۲۰۲۴؛ حذف مدافع قهرمانی و پیروزی میزبان؛ سوئیس و آلمان به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کردند

اگرچه فاصله هوایی به‌صورت فیزیکی در لیست اجزای الکتروموتور و کاربرد آن‌ها قرار نمی‌گیرد و در واقع فاصله بین روتور و استاتور است. شکاف هوای موتور شما تاثیرات مهمی‌ دارد و به‌ طورکلی تا حد ممکن کم است، زیرا یک شکاف بزرگ تأثیر منفی شدیدی روی عملکرد دارد.

علاوه بر جریان متناوب برای سیم پیچ استاتور، جریان دائم برای قطب های این موتور الکتریکی نیز مورد نیاز است در نتیجه قیمت این الکتروموتور را نسبت به موارد مشابه خود بالاتر می برد.

همچنین با تغییر دادن فرکانس منبع تغذیه، می توان کنترل یکنواخت تری بر روی سرعت این نوع از موتور الکتریکی را داشت.

در این شرایط، رعایت کردن اصول سیم پیچی دینام بسیار مهم است، زیرا با وصل کردن سیم ها به منابع برقی اشتباه، ممکن است فاجعه رخ دهد و یا حتی موتور شما بسوزد.

در یک موتور الکتریکی‌، استاتور یک میدان مغناطیسی چرخشی را فراهم می‌کند که آرماتور چرخان را هدایت می‌کند. در یک ژنراتور‌، استاتور میدان مغناطیسی چرخان را به جریان الکتریکی تبدیل می‌کند.

الکتروموتور ها توانسته اند تحول عظیمی در زندگی بشر به وجود بیاورند؛ در این مقاله قصد داریم تا با مراجعه به سایت انواع الکتروموتور ها و نحوه کارکردشان بیشتر آشنا شویم. الکتروموتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند؛ انواع الکتروموتور ها معمولا بر اساس قانون القای فارادی و بر هم کنش میان میدان مغناطیسی موتور و سیم حامل جریان کار میکند.

جدیدتر معرفی بهترین برندهای الکتروموتور بازگشت به لیست قدیمی تر انواع الکتروموتور  دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *